ΜΟΝΩΣΕΙΣ

 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Καλακώνης Νικήτας - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Καστέλλα Πειραιάς - Υδραυλικές Εργασίες - Οικοδομικές Εργασίες Πειραιάς


Η επιχείρησή του κυρίου Καλακώνη Νικήτα η οποία βρίσκεται στην  Καστέλλα Πειραιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων - εργασιών, προσφέροντα πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους υδραυλικούς, μπορούμε να αναλάβουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του χώρου σας. Πιό συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν θερμοϋδραυλικές και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε είδους υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης.

Η διατήρηση της θερμοκρασίας σε αποδεκτά επίπεδα σε ένα κτίριο (με θέρμανση και ψύξη) καταναλώνει ένα μεγάλο ποσοστό ενέργειας. Για να κρατήσουμε λοιπόν τη θερμοκρασία στον χώρο μας δεν φτάνει να έχουμε μόνο εστίες θέρμανσης ή ψύξης, αλλά χρειάζεται και καλή μόνωση στους τοίχους που δεν θα αφήσουν την εξωτερική θερμοκρασία να επηρεάσει την εσωτερική θερμοκρασία. Με μία καλή μόνωση μπορούμε να πετύχουμε τις θερμοκρασίες που θέλουμε με πολύ μικρότερο κόστος.

 
     
     
 
 

Όταν ένα κτίριο είναι καλά μονωμένο:

Είναι ενεργειακά αποδοτικό, εξοικονομώντας έτσι χρήματα ιδιοκτήτη.

Παρέχει περισσότερο ομοιόμορφες θερμοκρασίες σε όλο το χώρο. Υπάρχει λιγότερη κλίση θερμοκρασίας τόσο κάθετα (μεταξύ ύψος του αστραγάλου και το ύψος της κεφαλής) και οριζόντια από εξωτερικούς τοίχους, τις οροφές και τα παράθυρα στα εσωτερικά τοιχώματα, δημιουργώντας έτσι ένα πιο άνετο περιβάλλον των ανθρώπων που είναι μέσα, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή η υψηλή.

Έχει ελάχιστο επαναλαμβανόμενο έξοδο. Σε αντίθεση με τον εξοπλισμό θέρμανσης και ψύξης, μόνωσης είναι μόνιμη και δεν απαιτεί συντήρηση, συντήρηση ή ρύθμιση.

Μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα του κτιρίου.

Πολλές μορφές θερμικής μόνωσης μειώνουν επίσης θόρυβο και τους κραδασμούς, οι δύο προέρχονται από το εξωτερικό και από τους άλλους χώρους μέσα σε ένα κτίριο, παράγοντας έτσι ένα πιο άνετο περιβάλλον.

 
     
     
 
 
 
 
 
Για κάθε εργασία ύδρευσης ή αποχέτευσης που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τις καταλληλότερες μεθόδους και υλικά που έχουν πιστοποιηθεί, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τη σωστή λειτουργία του κτιρίου σας.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο κτίριό σας.